vakgarage_68

WAXOYL

Ozon en zure regen zijn slechts twee van de vele schadelijke stoffen die niet alleen de gezondheid en de natuur schade berokkenen, maar ook hoe langer hoe meer afbreuk doen aan het behoud en exploitatie van uw voertuig. De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de laklaag beschermd tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan uv-straling, zure regen, strooizout, modder en dergelijke.

Het interieur van uw auto kunnen wij behandelen met U.P.T.  De bekleding krijgt eerst een dieptereiniging, waardoor al het vuil uit de bekleding gehaald wordt. Door deze reiniging gaat de textielvezel openstaan, met een U.P.T. behandeling wordt de vezel opnieuw ingekapseld waardoor vuil en vloeistof niet meer op de bekleding hechten. De bekleding behoudt wel zijn ventilerend vermogen en kleur. U.P.T. is ook te gebruiken op leder.

Wij zijn Waxoyl dealer en kunnen het interieur en exterieur van uw auto behandelen, uiteraard krijgt u een garantiekaart voor glans en kleur. Voor nieuwe auto’s krijgt u een garantiekaart van drie jaar, auto’s ouder dan drie maanden krijgen een garantiekaart van twee jaar.

Voor meer informatie over Waxoyl kunt u contact met ons opnemen of de officiële website van Waxoyl ( www.waxoyl.nl )  bezoeken.