header_EV_vervangend_vervoer_wuco

ELEKTRISCH VERVANGEND VERVOER

De elektrische auto is niet meer weg te denken in het Nederlandse autolandschap. Daarom heeft Vakgarage Wuco Auto’s haar assortiment van vervangend vervoer uitgebreid met een elektrische auto, de Skoda CitiGo. Een comfortabele elektrische auto met een ruime actieradius. Zo kunt u helemaal uitstoot-vrij op pad terwijl wij uw auto in topconditie brengen. 

Geen plek in de buurt om uw elektrische auto ‘bij te tanken’? U kunt uw elektrische auto snel en eenvoudig bij ons opladen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en begin in twee eenvoudige stappen met opladen!

De ontwikkelingen op het gebied van hybride- en elektrisch rijden volgen elkaar in hoog tempo op. De afgelopen jaren zijn het aantal elektrische voertuigen sterk toegenomen en het aantal elektrische rijders blijft eveneens toenemen. 

Wij kunnen uw vragen over hybride- en elektrisch rijden beantwoorden. Want hoe stap je over van een benzineauto naar elektrisch rijden? Hoe zit het met subsidies en de plaatsing van een laadpaal?  Vakgarage Wuco Auto’s is continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hybridetechniek en wij kunnen als geen ander de service voor onze klanten waarborgen.